Bestuur 2019/2020

V.l.n.r.: Brenda Kuiper, Stefan Jong, Meral Gülcür, Gabriël Storm en Linda van Keulen. 

Bestuur 2019/2020:

Voorzitter: Meral Gülcür 
Penningmeester: Stefan Jong
Commissaris Extern: Gabriël Storm
Commissaris Onderwijs: Brenda Kuiper
Secretaris: Linda van Keulen

Voorzitter

Meral Gülcür treedt dit jaar aan als voorzitter van het 5e bestuur van ALF. Meral heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam met succes afgerond en zal haar academische loopbaan gaan voortzetten met een Master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Meral heeft een half jaar in Kopenhagen gestudeerd en heeft zich daar beziggehouden met European Data Protection Law and Digital Law. Verder heeft Meral tijdens haar studie ervaring opgedaan als juridisch secretaresse bij Van Kempen c.s. Advocaten. Meral zal zich dit jaar als voorzitter vol enthousiasme gaan inzetten voor de doorontwikkeling en groei van de ALF! 

Penningmeester

Stefan Jong zal dit jaar de rol van penningmeester op zich nemen. Stefan volgt de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast volgt hij de fiscale vakken en zit hij dit jaar in het tweede jaar van de ALF. Stefan is al vanaf jongs af aan erg betrokken geweest bij het onderwijs. Zo is hij tijdens zijn Gymnasium onderwijsassistent en lid van de medezeggenschapsraad geweest. Naast zijn passie voor rechten, heeft Stefan ook wiskundeles gegeven. Stefan zal dit jaar de financiën op zich nemen en zorg dragen voor een goede samenwerking met kantoren. 

Commissaris Extern

Onze externe commissie wordt dit jaar geleid door Gabriël Storm. Naast een positie in het bestuur van de ALF, zet Gabriël zich ook in als het bestuurslid van een bewonersvereniging. Inmiddels zit hij in zijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam, alsmede het tweede jaar van het onderwijstraject van de ALF. Gabriël heeft naast rechten een enorme passie voor talen. Zo spreekt hij – naast Nederlands als moedertaal – op een hoog niveau: Duits, Engels, Frans en Spaans.

Gabriël zal ALF dit jaar nog verder ontwikkelen door nieuwe kantoren aan te trekken en bestaande samenwerkingen voort te zetten. Mocht je een leuk idee hebben om de samenwerking tussen ALF met een kantoor tot een hoger niveau te brengen? Neem dan gerust contact op met Gabriël.

Commissaris Onderwijs

Met trots stellen wij onze eerste commissaris onderwijs aan jullie voor: Brenda Kuiper. Voordat Brenda rechten heeft gestuurd aan de Universiteit van Amsterdam, heeft zij de bachelor Psychologie gevolgd. Inmiddels heeft Brenda haar bachelor Psychologie afgerond en zit zij in haar laatste bachelorjaar  rechtsgeleerdheid. Brenda wilde al vroeg in haar academische carrière een steentje bijdragen, waardoor zij zich ruim twee jaar heeft ingezet als vrijwilliger van de rechtswinkel. 

Brenda zal zich dit jaar voor het evenemententraject van de ALF gaan inzetten door het aanbod van educatieve lezingen en kantoorbezoeken verder te ontwikkelen. Mocht je eens met Brenda willen brainstormen over leuke nieuwe ideeën over educatieve sessies? Neem dan contact met haar op! 

Secretaris

Linda van Keulen zal in het vijfde bestuur van de ALF de functie secretaris op zich nemen. Na de bachelor Rechtsgeleerdheid te hebben afgerond, mag Linda zich dit jaar alumnus van het ALF onderwijs noemen. Dit academisch jaar zal Linda haar academische carrière vervolgen met een master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit. 

Linda heeft met veel plezier deelgenomen aan het ALF traject en wil daarvoor iets terug doen in de vorm van secretaris. Linda is het eerste aanspreekpunt voor de leden en draagt zorg voor zowel de interne als externe communicatie van de vereniging. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar: secretaris@amsterdamlawfirm.nl

Naast het ledencontact is Linda dit jaar ook verantwoordelijk voor de website en social media van de ALF. Hierover kan je ook bij haar terecht! 

Wij hebben enorm veel zin om het vijfde jaar samen met de leden tot een succes te maken!

 

Ondergetekend,

 

Het bestuur 2019 – 2020.