Amsterdam Law Firm

Pleitgenootschap Amsterdam Law Firm

Pleiten is één van de belangrijkste vaardigheden van een jurist, of je nu voor de rechter staat, aan een debat deelneemt of op kantoor een belangrijke presentatie moet geven.

Het pleitgenootschap ALF is de pleitvereniging van Studievereniging Amsterdam Law Firm. Bij het pleitgenootschap kan je op een laagdrempelige en kleinschalige manier je pleitvaardigheid verbeteren. Pleiten kan in eerste instantie spannend lijken, maar er is maar één manier om het pleiten je eigen te maken: gewoon doen!

Het pleittraject bestaat uit 7 pleitavonden en 3 lezingen, verdeeld over heel het collegejaar, waarbij jij je pleit-skills naar een hoger niveau kan tillen. Niet alleen wordt het pleiten steeds makkelijker, studenten krijgen ook nog eens feedback van advocaten, juristen en rechters uit de praktijk.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 13 oktober een mail naar pleitgenootschap@amsterdamlawfirm.nl met je naam, studentnummer en telefoonnummer. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees snel. Wij hopen jullie allemaal snel te zien!