Amsterdam Law Firm

Partners

ALF is een studievereniging die gemotiveerde studenten in contact brengt met advocatenkantoren, overheidsinstellingen en andere bedrijven. Onze partners zijn daarom essentieel voor ALF. Wil je meer informatie over de samenwerking die ALF heeft met kantoren? Neem dan een kijkje op de website door te klikken op de onderstaande logo’s.

 

Wil je kennis maken met onze partners? Check dan onze agenda voor events

 

Bezoek hun website hier

WIE ZIJN WIJ

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s
te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.
Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen
we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de
unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale
en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt.

WAT WIL JIJ

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career en kom een student- stage lopen. Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. De ideale manier om je Baker Career te starten. Wij bieden jaarlijks tientallen studenten de mogelijkheid om op ons kantoor stage te lopen. Tijdens je stage bestudeer je jurisprudentie, doe je literatuuronderzoek en schrijf je memo’s. Soms kun je mee naar cliëntmeetings en zittingen. Je wordt bij veel zaken betrokken en je zult verschillende mensen van de praktijkgroep assisteren. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met onze andere student-stagiaires en zijn er veel sociale activiteiten, waaronder onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Een stage duurt acht weken en start altijd op de eerste dag van de maand. Je kiest voor de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt: Tax (Direct Tax, Indirect Tax, Transfer Pricing, Employee Benefits), Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Litigation, Competition & Trade, Real Estate, IP/ IT & Commercial of het Notariaat.

WIL JE SFEER KOMEN PROEFEN

Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en onze Junior Associates.
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbaker.nl of neem contact op met één van onze recruiters via recruitment. amsterdam@bakermckenzie.com.

 

Bezoek hun website hier

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit werk wordt gedaan in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw staat al 145 jaar bekend om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling in de juridische sector. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent om kantoor te versterken.
Over de Brauw
De Brauw is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor dat juridisch advies biedt bij corporate transactions, disputes en regulatory enforcement zaken. Hierbij treden wij op als lead counsel voor onze cliënten, daar waar zij juridisch advies nodig hebben. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we hebben een wereldwijde dekking vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel, Londen, Shanghai en Singapore.
Oriënteren
Wij zijn doorlopend op zoek naar juridisch talent. Een studentstage of een studerend medewerkerschap zijn dé manieren voor derdejaars- en masterstudenten om kantoor te leren kennen. Verder organiseren wij jaarlijks een Business Course voor studenten die wat verder in hun studie zijn en geen tijd meer hebben voor een stage. Voor studenten die nog in de eerste fase van de studie zitten is het mogelijk om kantoor te leren kennen via een kantoorbezoek of masterclass. Een studentstage lopen geeft je een goed kijkje in de keuken omdat je acht weken fulltime mee loopt. Tijdens een studentstage breng je onder intensieve begeleiding je opgedane kennis in de praktijk en wordt je overal bij betrokken. Hierbij kun je denken aan het meeschrijven aan memo’s, meekijken bij een call of een zitting bijwonen. Daarnaast zijn er verschillende jurisprudentie-lunches per week die je kunt bijwonen. Ook ben je van harte welkom bij borrels en andere evenementen. Als studerend medewerker ben je zes tot acht maanden twee dagen per week beschikbaar en werk je in een poule van studenten aan zaken en know-how projecten op kantoor. De perfecte bijbaan naast je studie!
De Brauwerij
De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in de Brauwerij. Alle advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.
Na de Brauwerij
Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en
trainingen, zowel inhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Londen, Shanghai of Singapore. Daarnaast worden onze advocaten regelmatig gedetacheerd bij cliënten om daar ervaring op te doen, of werken ze een periode bij één van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland. Kijk voor meer informatie over kantoor en de mogelijkheden voor studenten en starters op onze
website www.careersatdebrauw.com. 

Dirkzwager

Maak kennis met Dirkzwager, waar advocaten, notarissen en fiscalisten geïntegreerde dienstverlening leveren.

Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen.

Onze ruim 350 medewerkers zijn betrokken specialisten die voldoening halen uit het vinden van oplossingen die écht verder helpen. Cliënten waarderen de brede blik en aanpak van Dirkzwager, waarbij altijd wordt gekeken naar de vraag achter de vraag en waar professionaliteit en zakelijkheid samengaan met mensgerichtheid.

Dirkzwager heeft op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis en we zijn er trots op dat we mogen samenwerken met een grote diversiteit aan cliënten: (internationale) ondernemingen, financiële instellingen, verzekeraars, (semi-)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:

 • Aansprakelijkheid en Verzekering
 • Arbeidsrecht
 • Fiscaal advies
 • Gezondheidszorg
 • IE/IT en Privacy
 • Ondernemingsrecht (advocatuur en notariaat)
 • Overheid en Vastgoed (advocatuur en notariaat)

Samenwerking

Samenwerken om te komen tot krachtige oplossingen staat centraal bij Dirkzwager.

Intern werken we samen in geïntegreerde teams van advocaten, notarissen en fiscalisten, hetgeen een unieke meerwaarde vormt.

Met onze cliënten bouwen we aan een duurzame relatie met korte lijnen in een open en veilige sfeer, waarbij we tot het uiterste gaan om het belang van onze cliënt te dienen.

Samenwerken betekent voor Dirkzwager ook samenwerken met de maatschappij. Dat komt tot uiting middels de thema’s (bijv. de energietransitie en bestendigheid van de zorg) waar we ons op richten en de cliënten waar we voor werken, maar bijvoorbeeld ook door sponsoring van de culturele sector.

Onze toekomst begint bij jou.

Bij Dirkzwager, een kantoor met een geschiedenis van ruim 135 jaar, zijn iedere dag meerdere generaties aan het werk. Veel Dirkzwagers voelen de vrijheid om andere onderwerpen ter sprake te brengen, onderwerpen die hen na aan het hart liggen zoals duurzaamheid, diversiteit maar ook inspraak in wat er met kantoor gebeurt. Onze blik richt zicht op de toekomst. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.

Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.

Vragen? Neem contact op!

Yaël Pak, recruiter 06 – 15 69 07 98

recruitment@dirkzwager.nl 026 – 353 84 64

Bezoek hun website hier

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Maatschappelijke impact

Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven.
Complexe belangen
We zijn een echt litigation kantoor, we procederen veel, meer dan gemiddeld. Wat ons onderscheidt is dat we begrijpen hoe het is om te werken met complexe en tegengestelde belangen die spelen in de samenleving. Max Beekes is in 2018 gestart als advocaat. Hij staat wekelijks in de rechtszaal om het Openbaar Ministerie te ondersteunen. Zaken met maatschappelijke impact leveren veel uitdagingen op, vertelt Max.  Wil je meer weten over Max zijn werkzaamheden? Klik dan hier.
Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons opleidings programma ‘De Verrijcking‘ houdt niet op na je stagiaire-periode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.
Ervaar het zelf
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken ook bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. 
 • Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee in onze unieke praktijk. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
 • Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Meet the Meesters; een tweewekelijkse online bijeenkomst, waarbij we je een kijkje geven in onze praktijk.
 • Strek de benen en maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. Tijdens deze ontmoeting kan je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen.
 • En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.
 
Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Instagram– en LinkedInpagina. Wil je meer weten, over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze recruiters:
 
Floor Koch                      Jet van Os
(06-576 718 42)            (06-832 677 07)

Bezoek hun website hier

Connect to grow.

 

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

 

 

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam of Londen! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

 

 

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

 

 

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze Recruiters:

 

 

Eva Boertje: Eva.Boertje@Stibbe.com // +31650055674

 

Jasmijn Siewe: Jasmijn.Siewe@Stibbe.com // +31625534849
– Maud Dresselhuys (maud.dresselhuys@stibbe.com, 020-5460650)

Bezoek hun website hier

GAAT VERDER | BLIJFT DICHTBIJ

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.
 
Gaat verder én blijft dichtbij
Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.
 
Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.
 
Talenten
Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij
 
Neem voor informatie contact op met onze recruiter:
 
Danique Buermans
t.  + 31 (0)20 6789 394
m.  + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

Bezoek hun website hier

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.
Maatschappelijke impact
Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt
en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het
dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de
overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven.
Complexe belangen
We zijn een echt litigation kantoor, we procederen veel, meer dan gemiddeld. Wat
ons onderscheidt is dat we begrijpen hoe het is om te werken met complexe en tegengestelde belangen die spelen in de samenleving. Max Beekes is in 2018 gestart als advocaat. Hij staat wekelijks in de rechtszaal om het Openbaar Ministerie te ondersteunen. Zaken met maatschappelijke impact leveren veel uitdagingen op, vertelt Max. 
Wil je meer weten over Max zijn werkzaamheden? Klik dan hier.
Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk
zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede
vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons opleidings programma De Verrijcking‘ houdt niet op na je stagiaire-periode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.
Ervaar het zelf
Ervaar het zelf
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken ook bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. 
 • Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee in onze unieke praktijk. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
 • Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Meet the Meesters; een tweewekelijkse online bijeenkomst, waarbij we je een kijkje geven in onze praktijk.
 • Strek de benen en maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. Tijdens deze ontmoeting kan je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen.
 • En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.
 
Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf
aanmelden. Bezoek ook onze Instagram– en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters:
 
Elisabeth Matthes          Jet van Os
(06-128 820 26)            (06-832 677 07)
 

Bezoek hun website hier

HOUTHOFF – GOING BEYOND

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting,  waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen. 

  WHAT'S IN IT FOR YOU?

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

  KOM KENNISMAKEN

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

HEB JE VRAGEN?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

  BARBARA VAN DAM

 T +31 20 605 62 60 | b.van.dam@houthoff.com 

  JOSEPHINE VAN MEER

  T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com

  ROOS REIJSENBACH DE HAAN  

 T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com

Bezoek hun website hier

GAAT VERDER | BLIJFT DICHTBIJ

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.
Gaat verder én blijft dichtbij
Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.
Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.
Talenten
Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij
Neem voor informatie contact op met onze recruiter:
Jet Krijger
+ 31 (0)20 6789 338
+ 31 (0)6 557 903 92
krijger@vandoorne.com

Bezoek hun website hier

LET'S MEET
Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en
wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit.
Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, dan ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam,
Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!
Masterclass
Elk voorjaar organiseren wij onze driedaagse Masterclass. Een groep van 20 rechtenstudenten gaat, onder begeleiding van onze experts, de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar ook van onze mensen. Al met al een uitdagend maar niet te missen evenement!
Stages
Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam. Er is ook de mogelijkheid een maand
stage te lopen op ons kantoor in Londen of New York! Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als werkstudent of als scriptiestudent
Advocaat - stage
Wanneer je wordt aangenomen als advocaat-stagiair(e), dan start je in het NDinstitute. Het NDinstitute is ons interne opleidingsprogramma waarbij je samen met jouw collega advocaatstagiair(e)s gedurende vier maanden een eigen praktijk opbouwt die uit contracten- en arbeidsrechtelijke (proces)zaken bestaat. Reken er dus maar op dat je in je eerste maand een toga aan zult trekken! Ook gedurende jouw verdere carrière bij NautaDutilh vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen tot een excellente advocaat, kandidaatnotaris of belastingadviseur. Vanaf je tweede jaar bij
NautaDutilh start je daarom in het Talent Ontwikkel Programma (TOP). Aandacht voor jouw individuele kwaliteiten en voorkeuren staat centraal zodat jij je ontwikkeling zelf inhoud en vorm kunt geven.
Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nof neem contact met ons op. We horen graag van je! 

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
Pim.vanMierlo@nautadutilh.com
 
Vera te Lintel Hekkert
Corporate Recruiter
020 – 71 71 512 / 06 – 50 18 66 73
Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com

Floortje Kieft
Corporate Recruiter
020 – 71 71 521 / 06 – 46 92 93 97
Floortje.Kieft@nautadutilh.com
 

Bezoek hun website hier

It's Time.
Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.
Zaken die er toe doen
Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.
Internationaal en echt Nederlands
We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.
Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers 
Humor en lef
Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken.
Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.
Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Esmee Put via esmee.put@allenovery.com of 020 674 1603.

It’s Time to find where you belong.

Een open, energieke werksfeer en een persoonlijke benadering, bij Simmons & Simmons Amsterdam doen we het graag nét even anders. We maken deel uit van het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar zijn in ons doen en laten verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo werken we met 140 collega’s in praktijkgroepen samen op de Zuidas aan het waarmaken van onze ambities… en zijn we altijd op zoek naar talent dat onze gedrevenheid en liefde voor het vak deelt.

Bezoek hun website hier

WIE ZIJN WIJ

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s
te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.
Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen
we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de
unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale
en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt.

WAT WIL JIJ

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career en kom een student- stage lopen. Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. De ideale manier om je Baker Career te starten. Wij bieden jaarlijks tientallen studenten de mogelijkheid om op ons kantoor stage te lopen. Tijdens je stage bestudeer je jurisprudentie, doe je literatuuronderzoek en schrijf je memo’s. Soms kun je mee naar cliëntmeetings en zittingen. Je wordt bij veel zaken betrokken en je zult verschillende mensen van de praktijkgroep assisteren. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met onze andere student-stagiaires en zijn er veel sociale activiteiten, waaronder onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Een stage duurt acht weken en start altijd op de eerste dag van de maand. Je kiest voor de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt: Tax (Direct Tax, Indirect Tax, Transfer Pricing, Employee Benefits), Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Litigation, Competition & Trade, Real Estate, IP/ IT & Commercial of het Notariaat.

WIL JE SFEER KOMEN PROEFEN

Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en onze Junior Associates.
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbaker.nl of neem contact op met één van onze recruiters via recruitment. amsterdam@bakermckenzie.com.

Bezoek hun website hier

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit werk wordt gedaan in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw staat al 145 jaar bekend om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling in de juridische sector. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent om kantoor te versterken.
Over de Brauw
De Brauw is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor dat juridisch advies biedt bij corporate transactions, disputes en regulatory enforcement zaken. Hierbij treden wij op als lead counsel voor onze cliënten, daar waar zij juridisch advies nodig hebben. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we hebben een wereldwijde dekking vanuit onze kantoren in Amsterdam, Brussel, Londen, Shanghai en Singapore.
Oriënteren
Wij zijn doorlopend op zoek naar juridisch talent. Een studentstage of een studerend medewerkerschap zijn dé manieren voor derdejaars- en masterstudenten om kantoor te leren kennen. Verder organiseren wij jaarlijks een Business Course voor studenten die wat verder in hun studie zijn en geen tijd meer hebben voor een stage. Voor studenten die nog in de eerste fase van de studie zitten is het mogelijk om kantoor te leren kennen via een kantoorbezoek of masterclass. Een studentstage lopen geeft je een goed kijkje in de keuken omdat je acht weken fulltime mee loopt. Tijdens een studentstage breng je onder intensieve begeleiding je opgedane kennis in de praktijk en wordt je overal bij betrokken. Hierbij kun je denken aan het meeschrijven aan memo’s, meekijken bij een call of een zitting bijwonen. Daarnaast zijn er verschillende jurisprudentie-lunches per week die je kunt bijwonen. Ook ben je van harte welkom bij borrels en andere evenementen. Als studerend medewerker ben je zes tot acht maanden twee dagen per week beschikbaar en werk je in een poule van studenten aan zaken en know-how projecten op kantoor. De perfecte bijbaan naast je studie!
De Brauwerij
De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in de Brauwerij. Alle advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.
Na de Brauwerij
Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en
trainingen, zowel inhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Londen, Shanghai of Singapore. Daarnaast worden onze advocaten regelmatig gedetacheerd bij cliënten om daar ervaring op te doen, of werken ze een periode bij één van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland. Kijk voor meer informatie over kantoor en de mogelijkheden voor studenten en starters op onze
website www.careersatdebrauw.com


Stibbe

Bezoek hun website hier

Connect to grow.
Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien.
Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.
 
Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.
 
Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.
 
Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met één van onze recruiters:
– Max van Wijk (max.vanwijk@stibbe.com, 020-5460648)
– Maud Dresselhuys (maud.dresselhuys@stibbe.com, 020-5460650)

Bezoek hun website hier

BarentsKrans is een Nederlands advocaten- en notarissenkantoor, gevestigd op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Met ongeveer 80 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken wij elke dag aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze juristen werken in kleine teams vanuit hun eigen expertise: zo halen we op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar.
Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen:
 • Arbeidsrecht
 • Cassatie/Commerciële contracten
 • Corporate & Commercial Litigation
 • Corporate/M&A, Financieringen & Financieel toezicht (inclusief notariaat)
 • EU & Mededinging
 • IE & Technologie
 • Vastgoed (inclusief notariaat)
Dedicated mensen maken het verschil.
De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken we gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Hiermee doen we onze cliënten een belofte waar we voor staan, namelijk kwaliteit en inhoudelijk hoogstaand werk.
 
Dedicated mensen maken het verschil. Voor zichzelf, voor hun cliënt en voor het team. Maar ook buiten het werk. Want dedicated, dat ben je overal. Heb jij die ambitie, dan pas jij bij BarentsKrans!
BarentsKrans Academy
Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Je krijgt ruimte om het beste in jezelf naar boven te halen. Om hiervoor te zorgen bieden we je naast de beroepsopleiding onze BarentsKrans AcademyDe BarentsKrans Academy is een brede en kwalitatief hoogstaande opleiding gericht op jouw vakinhoudelijke, persoonlijke en commerciële ontwikkeling.
Studentstage bij BarentsKrans
Wij bieden universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage. Tijdens een studentstage bij BarentsKrans krijg jij de mogelijkheid om alle praktijkgroepen te leren kennen. Als student-stagiair(e) werk je twee maanden mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse praktijkgroepen juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar kan meedraaien binnen alle praktijkgroepen. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk en ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen, sluit je aan bij besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.
Kom kennismaken!
Ben jij nieuwsgierig naar BarentsKrans? Kijk dan op www.werkenbijbarentskrans.nl
voor de mogelijkheden of neem contact op met onze recruiter Nando Dons
via 070 – 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl

Bezoek hun website hier

Dirkzwager is een topspeler.
Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.
Dirkzwager legal & tax, de grootste juridische én fiscale dienstverlener buiten de Randstad.
Met zo’n 140 juristen en fiscalisten werken wij in een inspirerende omgeving waar samenwerking het sleutelwoord is. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. Dit doen wij in de volgende praktijkgroepen:
 • Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
 • Arbeidsrecht
 • Familierecht
 • Fiscaal advies
 • Gezondheidszorg
  IE/IT
 • Ondernemingsrecht
 • Overheid en Vastgoed
Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.
Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.
Dirkzwager investeert in jou. Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt tot een sublieme advocaat, fiscalist of (kandidaat-)notaris. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin bouw jij aan jouw specialisme door een actieve rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles met een focus op de hoogste kwaliteit van dienstverlening.
Dirkzwager maakt graag kennis met jou.
Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons.
 
Vragen? Neem contact met ons op!
Desiree Michielse en Loes Vink, recruiters recruitment@dirkzwager.nl 026 – 353 84 68

Bezoek hun website hier

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd.
Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s in meer dan 40 landen. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op
juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.
Praktijkgroepen

DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat georganiseerd is in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Verantwoord ondernemen

Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 217.000 uur aan pro bono-werkzaamheden in 2016 een van de grootste probono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt onder andere Unicef. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen. 

Studenten
Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stage lopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je en kamer deelt. Daarnaast helpt een extern trainingsbureau je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen.
 
Wij organiseren jaarlijks twee Talent Classes. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op de buitenlandse bestemming. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De eerste Talent Class vindt plaats in september en ging afgelopen jaar naar Dubai. De tweede vindt plaats in het voorjaar. 
Afgestudeerden

Elke maand beginnen er bij ons nieuwe Junior Associates. Ben je (bijna) afgestudeerd? Solliciteer dan naar deze functie. Wij maken het hele jaar door plek voor goede mensen!

Meet us

Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website http://www.bigopportunities.nl/allevacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Ilona Spijkerman via ilona. spijkerman@dlapiper.com of 020-5419377.