Bestuur 2023/2024

V.l.n.r.: Arilee Arends, Livni Beck, Isa Beukelman, Marcella Lucardie, Joanna Overdevest, Samed Avci

Bestuur 2023/2024

Penningmeester: Arilee Arends

Voorzitter: Livni Beck

Commissaris Intern & Vicevoorzitter: Isa Beukelman

Secretaris: Marcella Lucardie

Commissaris Onderwijs: Joanna Overdevest

Commissaris Extern: Samed Avci

Wij hebben er heel veel zin in om het negende bestuursjaar tot een succes te maken! We hopen jullie allen te zien bij de aankomende evenementen!

Ondergetekend,

Het bestuur 2023-2024

Arilee Arends | Penningmeester

Mucho gusto, Mijn naam is Arilee! Dit jaar vervul Ik de leukste functie binnen het bestuur, namelijk die van penningmeester.

Als penningmeester beheer ik de financiën van de Studievereniging ALF. Denk daarbij aan het opstellen van de begroting, het doen van de belastingaangifte en een oogje houden op de uitgaven. Daarnaast heb ik ook contact met de penningmeesters van de Rechtswinkel Voor Studenten en van het Pleitgenootschap, als commissies van de sv ALF.

Ik hoop jullie bij een van onze lezingen, reizen of borrels te zien! Mocht je vragen hebben over de sv ALF (of als je gewoon een praatje wil houden), aarzel dan niet om met mij of met iemand uit het bestuur contact op te nemen.

penningmeester@amsterdamlawfirm.nl

Livni Beck | Voorzitter

Mijn naam is Livni. Dit jaar ben ik jullie voorzitter van de Sv ALF daarmee eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Ik heb mij dankzij ALF kunnen oriënteren op het werkveld en ik heb praktijkonderwijs kunnen volgen. Hierdoor heb ik mooie stages kunnen lopen en heb ik een goed beeld van mijn toekomstige werkveld.

Als voorzitter wil ik graag bijdragen aan dezelfde ontwikkeling voor alle leden binnen de vereniging. Vraag me dus vooral naar mijn ervaringen en laat me vooral weten hoe wij jullie een beter beeld van het werkveld kunnen geven.

voorzitter@amsterdamlawfirm.nl

Isa Beukelman | Commissaris Intern & Vicevoorzitter

Hi allemaal! Mijn naam is Isa, en binnen het bestuur vervul ik dit jaar de functie van commissaris Intern.

Als commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor (bijna) alle evenementen en bijeenkomsten die niet (juridisch) inhoudelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze recruitment evenementen en de borrels. Omdat ik het eerste semester van dit academisch jaar studeer aan de University of Edinburgh, zullen jullie mij pas zien bij de evenementen vanaf januari. Uiteraard ben ik wel vanuit Edinburgh druk bezig om samen met de andere bestuursleden en commissies allerlei leuke activiteiten en evenementen te organiseren.

Wij kijken uit naar een leerzaam en gezellig jaar, vol met mooie samenwerkingen en bijeenkomsten! Heb je opmerkingen of vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij of iemand anders uit het bestuur.

intern@amsterdamlawfirm.nl

Marcella Lucardie | Secretaris

Hi! Mijn naam is Marcella en dit jaar zal ik als secretaris binnen studievereniging ALF fungeren.

Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met leden, het opstellen van de nieuwsbrief, het onderhouden van sociale media en de website, de Marketingcommissie, het notulen van vergaderingen en het bijhouden van de administratie.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met het bestuur en alle leden van studievereniging ALF een geweldig en succesvol jaar tegemoet te gaan. Mocht je vragen, ideeën of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we er samen iets moois van maken!

secretaris@amsterdamlawfirm.nl

Joanna Overdevest | Commissaris Onderwijs

Hola! Mijn naam is Joanna en dit jaar vervul ik de functie Commissaris Onderwijs binnen het bestuur.

Ik zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren van evenementen die juridisch inhoudelijk zijn. Voor vragen over de lezingen, kantoorbezoeken en het Educatieve Evenementen Traject (EET) mag je me altijd een berichtje sturen.

Wij hopen jullie te ontmoeten bij onze evenementen en kijken uit naar een leerzaam en gezellig jaar met mooie samenwerkingen.

onderwijs@amsterdamlawfirm.nl

Samed Avci | Commissaris Extern

Hé! Mijn naam is Samed en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Extern bekleden.

Als Commissaris Extern zal ik mij het komende studiejaar inspannen voor het werven van fondsen, onderhouden van het sponsorbudget en organiseren van activiteiten in samenwerking met externe partners.

De afgelopen zomer ben ik druk geweest met het benaderen van oude en potentiële partners. Hier zijn nieuwe en verassende samenwerkingen uit ontstaan. Ik ben dan ook enthousiast om binnenkort deze samenwerkingen met jullie te mogen delen!

extern@amsterdamlawfirm.nl