Marketingcommissie

De Marketingcommissie heeft als taak het bedenken en produceren van creatieve content die de aandacht trekt en leden aanspreekt. Hierbij ligt de nadruk op het promoten van verschillende evenementen en activiteiten door gebruik te maken van diverse kanalen, waarbij met name sociale media een belangrijke rol spelen. Het doel is om de boodschap op een pakkende en overtuigende manier te presenteren, zowel in geschreven als gesproken vorm, om zo de betrokkenheid van de leden te vergroten en de activiteiten van de vereniging onder de aandacht te brengen.

Een wezenlijk onderdeel van deze taak is het genereren van originele ideeën en concepten die de doelgroep aanspreken en enthousiasmeren. Dit vraagt om creativiteit en vernuft om content te creëren die opvalt in de overvloed aan informatie die dagelijks wordt gepresenteerd. Daarnaast is het van belang om de content strategisch te verspreiden, zodat het de beoogde doelgroep bereikt en aanzet tot actie.

Bovendien vereist het werk in de Marketingcommissie een nauwe samenwerking en afstemming met andere leden binnen de commissie en het bestuur van de studievereniging. Het delen van ideeën, het geven en ontvangen van feedback en gezamenlijke inspanningen zijn van essentieel belang om de marketingdoelen gezamenlijk te behalen. Dit vraagt om een constructieve teamdynamiek waarin ieders kracht optimaal wordt benut en bijdraagt aan het succes van de marketinginspanningen.

Dit jaar bestaat de Marketingcommissie uit:

  • Hollando Bangun
  • Tatevik Aramjan
  • Naomi Boguta
  • Joanna Overdevest
  • Marcella Lucardie