Amsterdam Law Firm

Bestuur

Jeanine

Voorzitter

Sacha

Penningmeester

Luuk

Commissaris Extern

Hanna

Commissaris Onderwijs

Nikki

Secretaris

Bestuur 2020/2021

V.l.n.r.: Sacha Gallas, Nikki Louwerse, Jeanine Minkema, Luuk Heupers en Hanna van de Kerke. 

Bestuur 2020/2021:

 

Voorzitter: Jeanine Minkema
Penningmeester: Sacha Gallas
Commissaris Extern: Luuk Heupers
Commissaris Onderwijs: Hanna van de Kerke
Secretaris: Nikki Louwerse

Wij hebben enorm veel zin om het zesde jaar samen met de leden tot een succes te maken!

Ondergetekend,

Het bestuur 2020 – 2021. 

Voorzitter

Jeanine Minkema treedt dit jaar op als voorzitter van het 6e bestuur van Amsterdam Law Firm. Na vorig jaar voor haar minor naar Australië te zijn geweest, zal zij dit jaar haar scriptie en laatste vakken volgen om vervolgens de bachelor Rechtsgeleerdheid af te ronden. Na 3 jaar deze praktijkgerichte minor te hebben gevolgd en actief lid te zijn geweest van de vereniging, leek het Jeanine een leuke uitdaging om deze verantwoordelijk als voorzitter op zich te nemen. Naast het gezicht te zijn van de vereniging, coördineert Jeanine ook het Pleitgenootschap en het juridisch adviesbureau Recht voor Studenten en zij zal zich daarom ook focussen op de verbetering en groei van deze commissies. Tot slot zal zij zich inzetten om dit jaar te zoeken naar oplossingen om tijdens deze corona crisis de gezelligheid en het goede contact tussen de leden te behouden en te versterken.

Penningmeester

Sacha Gallas zal in het zesde bestuur van de ALF de rol van penningmeester op zich nemen. Sacha is vorig jaar gestart met het volgen van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast zit ze in het tweede jaar van het onderwijstraject van de ALF en zet ze zich in als voorzitter van een dispuut. Voordat Sacha begon aan Rechtsgeleerdheid heeft ze Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit. De kennis die ze daar heeft opgedaan, gaat ze toepassen als penningmeester. Sacha is dit jaar verantwoordelijk voor de financiën en zal zorg dragen voor een goede samenwerking met kantoren.

 

Commissaris Extern

Luuk Heupers zal dit jaar de rol van Commissaris Extern vervullen binnen het bestuur van studievereniging Amsterdam Law Firm. Na een aantal evenementen van de vereniging te hebben bijgewoond leek het hem erg leuk om zelf een bijdrage aan de vereniging te leveren. Als Commissaris Extern heeft hij zich in de zomermaanden druk beziggehouden met de acquisitie en de organisatie van evenementen in samenwerking met de partners van de vereniging. Gedurende het collegejaar zal hij verantwoordelijk zijn voor het contact tussen de vereniging en haar partners. Naast zijn rol in het bestuur van studievereniging Amsterdam Law Firm zal Luuk zich dit jaar bezighouden met de laatste vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Commissaris Onderwijs

Hanna van de Kerke zal dit jaar de rol van Commissaris Onderwijs vervullen. Hanna heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en is alumna van het Amsterdam Law Firm Onderwijs. Naast haar rol in het bestuur doet zij dit academisch jaar de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Hanna is erg enthousiast over de praktijkvaardigheden die kunnen worden opgedaan bij Amsterdam Law Firm. Dat motiveert haar om middels een bestuursfunctie een bijdrage te leveren aan de vereniging. Als Commissaris Onderwijs zal zij zich voornamelijk bezighouden met het Educatieve Evenementen Traject. Hanna kijkt uit naar een succesvol jaar in samenwerking met haar medebestuursleden.

Secretaris

Nikki Louwerse zal dit jaar de rol van secretaris vervullen binnen het bestuur van de studievereniging Amsterdam Law Firm. Nikki heeft haar bachelor aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en volgt dit academisch jaar een extra minor fiscaal recht. Hiernaast is zij werkzaam als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Amsterdam en heeft zij buitenlandervaring opgedaan aan de University of Cape Town.

Aankomend jaar is Nikki zowel het interne als het externe aanspreekpunt voor de vereniging en zal zij verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de social media. De vernieuwde website is het eerste resultaat in het streven de Amsterdam Law Firm meer toegankelijk te maken. De studievereniging is volgens Nikki de perfecte verbinding tussen de studie en de juridische praktijk en geeft studenten de kans om een brug te slaan met de praktijk door het organiseren van verschillende formele – en informele activiteiten. Het open, gezellige en gedreven karakter van de Amsterdam Law Firm wil ze graag delen met andere ‘ALF studenten’ van de Universiteit van Amsterdam.